Büyükşehir'den Çal'a Yatırım Atağı Sürüyor
3 Ekim 2015 Cumartesi 14:52
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çal İlçesi'nde gerçekleştirdikleri yatırımların açılış, inceleme ve temel atma törenlerine katıldı. Süller-Hançalar Yolu, Akkent Gölbaşı Parkı ve Ortaköy kilit taşı yatırımlarının açılışını gerçekleştiren Başkan Zolan, Süller Mahallesi'nde 2 bin tonluk su deposunun temel atma törenini yaptı. Başkan Zolan, "Halkımızın yaşam kalitesini artırmak için gece gündüz çalışacağız" dedi.
"Hizmet destanları yazmaya devam edeceğiz"
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çal için ellerinden gelen hizmeti en üst seviyede yapma noktasında gayret gösterdiklerini vurguladı. Başkan Zolan, "Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak hizmet verme ve çalışma noktasında biz gece gündüz demeden gayret gösteriyoruz. Ama sizler bizim yanımızda olmasanız, o gücü o enerjiyi almamız, bu işleri yapmamız, yola çıkmamız da mümkün değil. Bizler önce Allah'a sonra sizlere güvenerek bu yollara çıktık. İnşallah el ele kol kola birlik ve beraberlik içerisinde her zorluğun üstesinden geleceğiz" dedi.
"Türkiye'nin bir numaralı şehri olana kadar çalışacağız"
Vatandaşlarla birlikte hareket ederek hem Denizli'de hem Çal'da hizmet destanları yazmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Zolan, "Bunun yanı sıra artık Türkiyemizin güzelliği de önemli. Ben açılışını gerçekleştireceğimiz bu parkımızın ve diğer yatırımlarımızın halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Seçimlerden önce 'Denizli'de ne varsa ilçelerimizde de o olacak' demiştik. Şimdi Denizli'de ne varsa tek tek getirmeye başladık. İnşallah bundan sonra da 'durmak yok Akkent'e hizmet etmeye devam' diyorum. Türkiye'nin bir numaralı şehri olana kadar uyumadan çalışacağız. Durmak yok çalışmaya, koşmaya devam" dedi.
DESKİ SU BORCU ÖDEME
SU KESİNTİLERİ
ARITMA TESİSLERİ
YATIRIMLAR
VEZNELER
ANLAŞMALI BANKALAR
BİLGİ EDİNME







